Siófok bútor üdvözli Önt!

Szeretettel várja Önt a Siófok bútor. Bútorboltunkban megtekintheti bútorválasztékunkat.
Konyhabútorok, ülőgarnitúrák, szekrénysorok különböző méret- szín- és szövet választékkal, elemenként is megrendelhetők.
A bútorok gyártási ideje 1-2 hét, szükség esetén raktározási lehetőséget is biztosítunk.
Az akciós bútorok, készlet esetén azonnal elszállíthatók.

A bútor megrendelése esetén, a foglaló értéke, a megrendelt áru értékének minimum 20%-a.


A bútorbolt nyitvatartása

Hétfő-Péntek 9-17h
Szombat 9-12h
Vasárnap Zárva

A Siófok Bútor mintaterme megtalálható Siófok Kilitiben, a Templom utca 3/a ban.


Bútorkínálatunk:

franciaágyak, heverők, sarokülőgarnitúrák, ülőgarnitúrák, konyhabútorok akár méretre gyártva, szobabútorok, szekrénysorok

Franciaágyak

Franciaágyaink 140 X 200 és 160 X 200-as méretben kaphatók, rugós és szivacsos kivitelben, széles szövetválasztékkal, műbőr, zsenília és hagyományos bútorszövetekkel, kapható kombinált kivitelben is -más színű az alsó rész, mint a felső-. Ágyneműtartós kivitel. Választható fejvéggel.
Franciaágyak

Heverők

Heverőink 90 X 200as méretben kaphatók rugós és szivacsos kivitelben, műbőr, zsenília és hagyományos bútorszövettel, megvásárolható kombinált kivitelben is -más színű az alsó rész, mint a felső-. Ágyneműtartós kivitel. Választható fejvéggel.
Heverők

Ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúráink elemenként, 3-2-1es, és 3-1-1es kivitelben is megvásárolhatók, a 2es garnitúra elem ágyneműtartós a 3as elem ággyá alakítható, fekvőfelület szivacsos vagy rugós kivitelű lehet, rendelhető fix kivitelben is, ez esetben nem alakítható ággyá és olcsóbb. Műbőr, zsenília és hagyományos bútorszövettel kapható, kombinált kivitelben is -más színű az alsó rész, mint a felső-.
Ülőgarnitúrák

Ülősarkok

Ülősarkaink egy rész hagyományos kivitelű, egy része ággyá alakítható. A rövidebb oldal ágyneműtartós a a hosszabb ággyá alakítható, fekvőfelület szivacsos vagy rugós kivitelű lehet, rendelhető fix kivitelben is, ez esetben nem alakítható ággyá és olcsóbb is. Műbőr, zsenília és hagyományos bútorszövettel kapható, kombinált kivitelben is -más színű az alsó rész, mint a felső-.
Ülősarkok

Konyhabútorok

Konyhabútoraink: bútorlapos, MDF lapos és fa frontos kivitel, nagy szín és munkalap választék, különböző méretű és kivitelű konyhaszekrény elemek. Tetszés szerint állíthatja össze az Önnek leginkább megfelelő konyhabútort. Számítógépes látványterv is kérhető.

Amire figyelni érdemes bútorvásárláskor

Rugós franciaágyak, ülőgarnitúrák

Bonell rugós matrac, Zsákrugós matrac, Epedarugós matrac

Bonell rugó

Előállítása gépsoron történik, úgy, hogy több száz különálló térhálóba rendezett tölcsérrugót egymással összekapcsolnak. A tölcsérrugók általában 2.0-2.2 mm-es acélhuzalból készült 5 menetes rugók, alsó és felső végeit csavarrugókkal (spirál) kötik egymáshoz.

Bonellrugós ágybetét

Zsákrugós matrac

a bonell elavultsága és korszerűtlensége miatt gyártók kifejlesztették a zsákrugót (másnéven táskarugót), itt a rugótestek kisebb méretűek és egy kis textil tasakba bevarrva majdnem függetlenül mozognak egymástól. Ez természetesen sokkal jobb mint elődje, de pontrugalmasságban még mindig messze elmarad a habmatracoktól. A zsákrugós matracok ergonómiai alakíthatósága klasszisokkal jobb a bonell rugós matracokénál.

Táskarugós ágybetét

Epedarugós matrac

az epeda matrac rugózata egyetlen, teljesen egybefüggő acélhuzalból készül, melyet kézzel fonnak. Az általában 5 mm átmérőjű hengerrugót egy orsóra csévélik, majd meghatározott menetemelkedést figyelembe véve a következő rugóspirált az előzőbe "fűzik". Előnye: az acélhuzal eleve nagy szakítószilárdságú, a hengerrugók egymásba fonásával pedig egy kellőképpen alaktartó rugótest alakítható ki. Hátránya: drágább a bonell-rendszernél, illetve mivel egyetlen acélspirálból készül, az egymásba fonódó rugók a terhelés hatására súrlódásnak vannak kitéve.

Epedarugós ágybetét

Bútorszövet választás

Plüss huzat, Textilbőr huzat, Szövet huzat

Plüss huzat

A plüss huzat finom tapintású, könnyen tisztítható.Jó kopásállóságú de szakítószilárdsága kisebb mint a hagyományos bútorszöveteknek.

Plüss bútorszövet

Textilbőr huzat

Ha elegáns megjelenésre vágyunk, akkor a textilbőr a legjobb választás. A tapintása finom, és nagy előnye, hogy a szennyeződések könnyen eltávolíthatók róla. törlőkendővel könnyen és gyorsan lehet tisztítani. Hasonló hatású a velúr huzat, de tisztításra speciális tisztítószereket igényel.

Textilbőr bútorszövet

Szövet huzat

Nagy szakítószilárdságú, jó kopásállóságú szövet. Általában durvább tapintású mint a Plüss, és nehezen tisztítható.

Szövet bútorszövet